Postum Tinder odla fick mi iden att bli grymt sedvanli med

Det befinner si nagon sma illusion mi ager, andock pro framtiden

Villig sistone har jag agnat ett del tid att sprida flygblad krin forsavitt inom manga bruten Uppsalas studentomraden. Mig blev pepp villi iden att distribuera sidans benamnin postumt Ensamhetskannarens kortvariga flax gallande Tinder stav en ar darefter.

Tinderkontot, sasom jag skapade darfor att gora bloggen mer visuell, stangdes ned postumt enstaka veckor (postum att det hade anmalts?). I alla fall fick det mig att reflektera mer villig spridningens mojligheter. Att placer ned flera timmars sysselsattning utan att e laser det ar ju segt….

att satta upp broschyr kungen campus inom Uppsala. Forsenad nu inom host inneha jag som sagt sprungit krin och lagt broschy ino postboxar. Som skapligt lagmal individ vill mig vadja er sasom ager ”ej annonsering tack” villig era postboxar/dorrar ifall ursakt. Sorry, men icke-kommersiellt material kanns icke jambordig kopiost saso annonsering odl jag tog ja friheten att droppa mitt stoff hos ede…

Ett smatt dilemma sjalv haft nar mi age gjort dessa initiativ darfor att ringa mer utbredning befinner sig exakt grimas anonymitet. For att kunna betrakta manniskors beteenden darfor at i sin flyt ejakulera fram at hurdan man suvera tillats sallskaplig kontakt vill sjalv saledes besta alldeles anonym. Antropologer, vars metoder sjalv inspireras av, jobbar ju typ massor inom bakgrunden. Do vill icke forefalla for att undfly risken att affektera miljon do pluggar.

Det inneha a andra sida ganska aldrig uppstatt nagot dilemma tillsammans att bliv fynd. Manniskor tittar sa fa villi sin miljo sa det kanns saso att sjalv kan rigg en broschy framfor 100 studenter villi Ekonomikum inte med att det ens marks. Nar sjalv sprang upp sam ned i trappuppgangarna noterade jag samt hurda distanserade vi unga persone ar (mi befinner sig annu juveni ) nar man promenerar forbi nago frammande individ ino trappen.

Som mest angslig varje mi nar en port plotsligen oppnades nar sjalv var verksam tillsammans att placer ne broschyr inom nagra postboxar precis intil. Personen sokte ingen ogonkontakt fastan det enkom varje vi dar, ganska mindre annu en halvmeter ifran varandra…. Det befinner si trist att det ar sa, andock det astadkommer atminston att centrum goromal ‘undercover’ forenklas avgorande. Manga andra folk saso sjalv gick forbi sag ej heller villi jag. Absolut saso ino grima egen trappuppgang.

Inom nago san ett klimat kan mi knega ifre. Studentomraden som mi undvek att utdela broschyr ino varenda dar det gick farre personer och darborta kar portratt sagt marktes betydligt mer nar hane gick forbi lagenhetshusen.

Mig funderar just nu pa underben eftertradande lilla projekt amna bli ?? ett fenomen sjalv tankt pa mer eller mindre mycket ar att bege sig ut at evenemang och forelasa forsavitt vikten fran flortandets konst.

Att notera om sex tillsammans bilda forso befinner si en narmast ogenomforbar mission stav mig. Sjalv kommer inte villig nagonting alls av hobby. Forut ja age ju istallet allting omkring cirka det sexuella engagerat undertecknad; kontaktsokande, halsningar, flortande, nuddning…. allting saso ager med kroppssprak att handla, samfardse. Det saso koper ifall att na fram mot ett annan person.

Ett person rusar forbi inte me att ens agna ett sekund at undertecknad

Nar mig skriver det ha utfor mi det tillsammans ett mann. Ej ifall sjalva sexet inom sig, snarare om hurs unga verkar tillverka mindre sex annu vad herre https://kissbrides.com/sv/blogg/brittiska-dejtingsajter-och-appar/ kunde ana.

Nar jag borjade blogga sta tre ar darpa trodde mi att den sexuella varlden nedstamd vidoppen sta nagon, blott herre larde sig hurdan det funkade. Ett sam ovrigt hade man ju forstat opp av Ligga med P3. Mig trodde att alla unga normala manniskor pysslade med sant. Att hane nedstamd omkring. Som nord markte jag ju aldrig bruten det darbort. Jag varenda fullstandig likgiltig. Jag laste att sex varenda centralt. Att det befinner si odl herre skulle li. Li ”singelliv”. Exakt att alska krin tillsammans personer sasom man ick brydde sig forsavit. Inte minst ino musiken, filmer och i media markes det bruten periodisk inom nago tidrymd darbort sexualiseringen aldrig tycks plocka fullbordande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *